Vi er Tech TV

Henrik Malmgreen.

Henrik Malmgreen har været it-journalist siden 1988 og har skrevet for såvel Dagbladet Børsen som Computerworld. Desuden har han arbejdet for en række fagtidsskrifter og har i dag ansvaret for erhvervssiderne i Alt om Data. Henrik driver kommunikationsvirksomheden Digital, der både leverer kommunikationsmæssige og journalistiske ydelser til såvel medier som virksomheder og er fast ugentlig leverandør til Jyllands Posten. Desuden fungerer Henrik som underviser i blandt andet brugen af foto og video på mobilplatformen, lige som han har undervist på kurser om digital publicering.

Lars Bennetzen.

Lars Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selv-stændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. I dag er Lars også chefredaktør på IT-Reload, og fast leverandør af tekniske tekster til Jyllands Posten. Herudover fungerer Lars også som kommunikations-konsulent, taler, moderator og gadgetekspert.


Tech TV kan også producere for dig. Har du en virksomhed eller et produkt, du ønsker at profilere via videomediet, kan Tech TV hjælpe dig. Vi kan levere en skræddersyet løsning, der indbefatter både de tekniske og de journalistiske aspekter. Hvis du ønsker at embedde vores programmer eller indslag fra vores programmer på din hjemmeside, kan vi også finde ud af det. Du skal blot sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - du kan også se en web-version af vores præsentationsbrochure ved at klikke på dette link

Følg os på Facebook

Artikler

  1. Trending
  2. Tidligere artikler