Månedlig

Tech TV august udgave

I august udgaven af vores magasin, kan du blandt andet komme med til Copenhagen Fintech Week i København. Vi er også til netværkskonference med Aruba, vi er på besøg hos Ikea for at høre om Smarthomes, vi besøger Cisco for at høre om en ny version af WebEx, og vi er til AWS Summit i Stockholm.

Tech TV Juni udgave

I vores juni udgave kan du komme med til årsmøde i Dansk Erhverv og DI Digital, hvor den danske dagsorden i den globale, digitale økonomi var  til debat. Du kan også komme med til sikkerhedsmesse i Øksnehallen, hvor vi blandt andet kigger på Kasperskys nye sikkerhedsspil for erhvervsledere, vi tager et kig ind i fremtiden sammen med en fremtidsforsker, og så sætter vi Huawei sagen i perspektiv. Men der er meget mere - vi er nemlig også til digital speeddating hos If i Stockholm. Velkommen til.

Tech TV maj udgave

I maj udgaven af Tech TV kan du blandt andet få en forklaring på de terminologier, der anvendes inden for kunstig intelligens, du får en kommentar fra Kaspersky til bandlysningen i USA, vi går tæt på forkert anvendelse af IoT, og så kommenterer en ekspert på den teknologiske udvikling i Kina - som vi nu begynder at efterligne.

Tech TV April udgave

I april udgaven af Tech TV kan du blandt andet komme med til den første version af Digitalt Topmøde, vi er til 5G konference på Christiansborg, vi taler med en sikkerhedsekspert om brugervenlig IT-sikkerhed, vi tester et exoskelet, og så er der nyt fra mobilfronten.

Tech TV Marts udgave

I Tech TV's marts udgave kan du komme med til Mobile World Congress i Barcelona, få mere at vide om, hvorfor forsvaret foretrækker gamere, høre om avanceret grafik i TV2's nye nyhedsstudie på Kvægtorvet i Odense samt høre om de sikkerhedsaspekter, der blev drøftet på CPX sikkerhedskonferencen i Wien. Vi besøger ligeledes IBC messen i Amsterdam, får en fotosnak med Canon og tester en ny digital whiteboard fra Samsung.

Tech TV Februar udgave

I Tech TV's februar udgave kan du blandt andet opleve de største trends fra årets CES messe i Las Vegas, komme inden for i Kasperskys nye servercenter i Zürich, besøge Lenovos nye hocvedsæde i Bejing og høre om en succefuld dansk kryptovaluta.

Følg os på Facebook