Månedlig

Tech TV sommerudgave

Som alle andre har Tech TV naturligvis også været påvirket af Corona krisen. Konferencer, pressemøder og andre events er blevet aflyst på stribe, men takket være de virtuelle muligheder har vi alligevel fået strikket et lille program sammen. Vi er blandt andet på besøg hos Cisco og Dropbox, lige som vi har en snak med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen om, hvorledes netop videokommunikation kommer til at påvirke virksomhederne i fremtiden.

Tech TV #1 2020

I den første udgave af Tech TV her i 2020 kan du blandt andet høre om, hvad Huawei mener om udviklingen inden for såvel kunstig intelligens som 5G. Vi er også med på konferencen Cisco Live og har talt med en række eksperter fra Cisco om blandt andet it-sikkerhed samt den nye WiFi 6 standard. Vi gør i øvrigt opmærksom på, at vores sendefrekvens her i foråret bliver en del uregelmæssig grundet Corona krisen.

OBS: Som noget nyt kan du nu klikke på kapitelmarkeringerne i tidslinjen og springe imellem de enkelte indslag i programmet.

Tech TV december udgave

Så er Tech TV klar med decemberudgaven, hvor vi blandt andet har tema om 5G. Du kan naturligvis også se vores nyhedssektion, lige som vi har et spændende indslag om life science. Og så ønsker vi alle Godt Nytår. Vi ses igen til februar.

Tech TV november udgave

Så er vi klar med vores program #9, novemberudgaven af Tech TV. Her kan du blandt andre møde Jeanne W. Ross, der talte om virksomheders digitaliseringsproces på en konference arrangeret af Devoteam, du kan komme med på VMworld 2019 i Barcelona for at blive briefet på de seneste teknologier og tendenser - blandt andet inden for sikker cloudcomputing - og vi tager snak med Sylvia Seybel fra Dell Technologies om samspillet mellem computer og menneske. Desuden er vi med på SAS AX 2019 Milano, og endelig får vi en sikkerhedssnak med Leif Jensen fra Eset. Velkommen til...!

Tech TV oktober udgave

Velkommen til Tech TV's oktober udgave. Denne gang er vi blandt andet på besøg hos SAS Institute for at høre om kunstig intelligens, vi besøger HP for at få en snak om datasikkerhed, vi er til fintech konference i London, vi bliver klogere på, hvor 5G står lige nu - og meget, meget mere. Velkommen til...!

Tech TV september udgave

Så er Tech TV klar med sin september udgave. Du kan blandt andet komme en tur med til IFA i Berlin, vi besøger Interxion i Ballerup for at høre om danske virksomheders brug af cloud, og vi har nyt omkring et system fra Jabra til videokoferencer. Desuden besøger vi den smarte, danske virksomhed Mellanox, der arbejder med optisk teknologi.

Tech TV august udgave

I august udgaven af vores magasin, kan du blandt andet komme med til Copenhagen Fintech Week i København. Vi er også til netværkskonference med Aruba, vi er på besøg hos Ikea for at høre om Smarthomes, vi besøger Cisco for at høre om en ny version af WebEx, og vi er til AWS Summit i Stockholm.

Tech TV Juni udgave

I vores juni udgave kan du komme med til årsmøde i Dansk Erhverv og DI Digital, hvor den danske dagsorden i den globale, digitale økonomi var  til debat. Du kan også komme med til sikkerhedsmesse i Øksnehallen, hvor vi blandt andet kigger på Kasperskys nye sikkerhedsspil for erhvervsledere, vi tager et kig ind i fremtiden sammen med en fremtidsforsker, og så sætter vi Huawei sagen i perspektiv. Men der er meget mere - vi er nemlig også til digital speeddating hos If i Stockholm. Velkommen til.

Tech TV maj udgave

I maj udgaven af Tech TV kan du blandt andet få en forklaring på de terminologier, der anvendes inden for kunstig intelligens, du får en kommentar fra Kaspersky til bandlysningen i USA, vi går tæt på forkert anvendelse af IoT, og så kommenterer en ekspert på den teknologiske udvikling i Kina - som vi nu begynder at efterligne.

Tech TV April udgave

I april udgaven af Tech TV kan du blandt andet komme med til den første version af Digitalt Topmøde, vi er til 5G konference på Christiansborg, vi taler med en sikkerhedsekspert om brugervenlig IT-sikkerhed, vi tester et exoskelet, og så er der nyt fra mobilfronten.

Tech TV Marts udgave

I Tech TV's marts udgave kan du komme med til Mobile World Congress i Barcelona, få mere at vide om, hvorfor forsvaret foretrækker gamere, høre om avanceret grafik i TV2's nye nyhedsstudie på Kvægtorvet i Odense samt høre om de sikkerhedsaspekter, der blev drøftet på CPX sikkerhedskonferencen i Wien. Vi besøger ligeledes IBC messen i Amsterdam, får en fotosnak med Canon og tester en ny digital whiteboard fra Samsung.

Tech TV Februar udgave

I Tech TV's februar udgave kan du blandt andet opleve de største trends fra årets CES messe i Las Vegas, komme inden for i Kasperskys nye servercenter i Zürich, besøge Lenovos nye hocvedsæde i Bejing og høre om en succefuld dansk kryptovaluta.

Følg os på Facebook