Artikler

Tech TV i samarbejde med Copenhagen FinTech Week

Danmarks første web-TV kanal - Tech TV - der målrettet henvender sig til virksomheder og organisationer med interesse for forretningsmæssig anvendelse af IT, har netop indgået en mediepartneraftale med Copenhagen Fintech Lab. Anledningen er Copenhagen Fintech Week, der afvikles fra den 14. til den 20. juni i København, og målet med samarbejdet er at sprede det gode budskab, at København er centrum for innovativ teknologi i den finansielle sektor.

Huawei P30 Pro - verdens bedste kamera-smartphone

Huawei gør det igen - forbedrer et fantastisk produkt. Huawei P30 Pro står på skuldrene af sidste års fantastiske P20 Pro samt Mate 20 Pro og formår at gøre kameraet endnu bedre og mere avanceret. Der er ingen tvivl om, at i P30 Pro sidder det mest avancerede kamera, jeg nogensinde har set i en smartphone. Og denne test vil primært omhandle kameraet.

Så er 5G kapløbet skudt i gang

 

Ved en konference for nylig på Christiansborg offentliggjorde regeringen sin nationale 5G handlingsplan. Den lægger linjerne for en digital samfundsstruktur og et paradigmeskift, hvor teknologi kommer til at spille en helt ny rolle for såvel det offentlige som private virksomheder og borgere.

Videokommunikation i en skotøjsæske

 

Huddle Rooms er et ny begreb i virksomhedernes mødekultur. Målrettet mod dette nye segment, der er i kraftig vækst, har Plantronics nu lanceret Polycom Studio, der er er kompakt, men spækket med funktionalitet.

Kaspersky blæser til global kamp mod cyberkriminalitet

Til daglig taler vi begejstret om alle den digitale verdens velsignelser, men meget tyder på, at netop digitaliseringen har forvandlet sig til en samfundsmæssig svøbe. Vi lever nemlig i en tid, hvor cyberkriminaliteten er i stadig fremmarch, en tid hvor såvel nationer som organisationer og virksomheder slår metertykke beskyttelsesmure omkring deres følsomme data. De kriminelle er hele tiden et skridt foran, og af bare angst for at blive kompromitteret lukker vi hellere af end tager en chance og åbner op. Desuden er det lidt af et grotesk faktum, at et softwareprodukt i dag kan blive diskvalificeret alene på grund af sit oprindelsesland - ganske som det er tilfældet med Kaspersky Labs software, der af Donald Trump er forbudt i den amerikanske administration.

Følg os på Facebook